Blephacura

BlephaCura on puhdistusliuos, jota käytetään silmäluomenreunan tulehduksen eli blefariitin lievittämiseen ja silmäluomenreunojen päivittäiseen hoitoon. BlephaCura lievittää tulehdusta ja hoitaa ärtynyttä silmäluomenreunaa edistämällä ihon luonnollista paranemisprosessia.

Miten BlephaCura toimii?

BlephaCura on liposomiliuosta, joka puhdistaa silmäluomenreunat tehokkaasti, hoitaa niitä ja lievittää tulehdusta. Päivittäinen luomenreunan puhdistaminen BlephaCura-liuoksella stimuloi tukkeutuneita Meibomin rauhasia, jotka tuottavat lipidejä eli rasva-aineita silmäluomenreunalle. Siten oma lipidituotanto pääsee elpymään. Lipidien tehtävä on voidella silmää ja vakauttaa kyynelkalvo, niin ettei kosteutta pääse haihtumaan liikaa silmästä.

Mitä BlephaCura sisältää?

BlephaCura sisältää rasva-aineita, fosfolipidejä. Fosfolipideillä on kyky muodostaa kaksoiskalvo kyynelnesteen pinnalle. BlephaCuran fosfolipidit ovat kasvipohjaisia ja luonnollista alkuperää.

Miten BlephaCura eroaa muista puhdistustuotteista?

BlephaCura on CE-merkitty terveydenhoidon laite, joka ei sisällä tensidejä. Tensidit ovat aineita, jotka rikkovat rasvojen rakennetta, ja joita käytetään tavallisissa puhdistusaineissa. Tensidit voivat vahingoittaa kyynelkalvoa suojaavaa lipidikerrosta, lisätä kyynelnesteen haihtumista ja aiheuttaa kuivan silmän oireita.

Annostelu

Akuutissa silmäreunantulehduksessa suositellaan 2-4 hoitokertaa päivässä. Sen jälkeen 1 hoitokerta päivässä riittää. Suosittelemme lämpöhauteen ja silmäluomien hieronnan lisäämistä hoitorutiiniin.

Käyttöohje

  1. Lämmitä silmäluomia esimerkiksi lämpimässä vedessä kostutetulla froteepyyhkeellä tai lämpögeelimaskilla.
  2. Kostuta vanutyyny BlephaCura liuokseen.
  3. Hiero silmäluomia kevyesti vanutyynyllä yläluomi ylhäältä alas ja alaluomi alhaalta ylös luomen reunaan asti, jotta pitkänomaiset Meibomin rauhaset tyhjenisivät eritteestä.
  4. Pyyhi varovasti kaikki karstat pois luomenreunoilta.

Tutustu pakkausselosteeseen ennen käyttöä.

Kroonisesti tulehtuneen luomenreunan hoitoon suosittelemme pitkäaikaista ja säännöllistä hoitoa ks. tehohoito-ohje.

Blephacura

Liposomiliuos silmäluomen reunojen puhdistamiseen
  • Lievittää tulehdusta ja kipua
  • Edistää luonnollista paranemista
  • Elvyttää Meibomin rauhasten toimintaa
  • vähentää silmäluomenreunan tulehdusta

Blephacura

Lämpögeelimaski silmäluomille
  • Blephacura Lämpögeelimaskia käytetään silmäluomien lämmittämiseen ennen niiden puhdistusta.
  • Luomenreunojen puhdistus on tärkeä osa luomenreunan tulehduksen hoitoa.

APTEEKISTA

Copyright © 2020 Sabora Pharma Oy

All rights reserved.

Hyvävointi.fi tarjoaa tietoa, tutkimuksia, käytännön ratkaisuja ja muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista liittyen vatsan hyvinvointiin, naisen intiimiterveyteen, kuinka pysyä terveenä matkalla, koko perheen hyvinvointiin ja aktiivisen liikkujan terveyteen. Tule voimaan hyvin kanssamme! LUE LISÄÄ!

Sabora Pharma Oy

info@sabora.fi
Puh 029 3700 350
PL 20, 03601 Karkkila

Sabora on suomalainen vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on sitoutunut uudistamaan ja vahvistamaan hyvää oloa ja elämänlaatua Suomessa. Kehitämme ja markkinoimme laadukkaita ja edistyksellisiä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.