Tearsagain

Alkuperäinen silmäsuihke, joka hoitaa kuivia silmiä ja vähentää kosteuden haihtumista silmistä. Suihkeen liposomit kosteuttavat myös silmäluomia. Tearsagain tekee piilolinssien käytöstä miellyttävämpää.

Tearsagain Sensitive

Tearsagain Sensitive on herkille silmille suunniteltu suihke, joka hoitaa kuivia silmiä ja vähentää kosteuden haihtumista silmistä. Suihkeen sisältämä dekspantenoli rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa. Tearsagain Sensitive tekee piilolinssien käytöstä miellyttävämpää. Säilöntäaineeton.

Blephacura

Liposomiliuos silmäluomen reunojen puhdistamiseen
  • Lievittää tulehdusta ja kipua
  • Edistää luonnollista paranemista
  • Elvyttää Meibomin rauhasten toimintaa
  • vähentää silmäluomenreunan tulehdusta

Blephacura

Lämpögeelimaski silmäluomille
  • Blephacura Lämpögeelimaskia käytetään silmäluomien lämmittämiseen ennen niiden puhdistusta.
  • Luomenreunojen puhdistus on tärkeä osa luomenreunan tulehduksen hoitoa.

APTEEKISTA

Copyright © 2020 Sabora Pharma Oy

All rights reserved.

Hyvävointi.fi tarjoaa tietoa, tutkimuksia, käytännön ratkaisuja ja muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista liittyen vatsan hyvinvointiin, naisen intiimiterveyteen, kuinka pysyä terveenä matkalla, koko perheen hyvinvointiin ja aktiivisen liikkujan terveyteen. Tule voimaan hyvin kanssamme! LUE LISÄÄ!

Sabora Pharma Oy

info@sabora.fi
Puh 029 3700 350
PL 20, 03601 Karkkila

Sabora on suomalainen vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on sitoutunut uudistamaan ja vahvistamaan hyvää oloa ja elämänlaatua Suomessa. Kehitämme ja markkinoimme laadukkaita ja edistyksellisiä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.