Tearsagain liposomisuihke hoitaa kuivia silmiä viemällä liposomeja, eli pieniä rasva-aineita silmän pinnalle. Rasva-aineet ovat kyyneleen tärkeä osa, ja niiden tehtävä on muun muassa ylläpitää silmän kosteutta estämällä kyynelnesteen haihtumista. Useimmilla kuivista silmistä kärsivillä oireet johtuvat juuri liiallisesta haihtumisesta. Tearsagain liposomisuihke palauttaa silmän oikean kosteustasapainon vahvistamalla lipidikerrosta ja vähentämällä kosteuden haihtumista silmistä.

Miten Tearsgain liposomisuihke toimii?

Silmän pinnalle levittyy silmän kosteutta ylläpitävä kerros, kyynelkalvo. Aivan uloimpana sijaitsee hyvin ohut kerros rasva-aineita eli lipidejä. Lipidit vakauttavat kyynelkalvon ja estävät kosteuden haihtumista.

Kun Tearsagain liposomisuihketta suihkautetaan, sekoittuvat suihkeen sisältämät rasva-aineet kyynelkalvon omiin rasvoihin. Silmiä räpytellessä rasvat levittyvät tasaisesti silmän pinnalle. Kun lipidikerros on ehyt, kyynelkalvo vakautuu ja kyynelnesteen haihtuminen vähenee.

Kuivasilmäisistä 80 %:lla lipidikerros ei toimi niin kuin sen pitäisi. Nämä henkilöt hyötyvät Tearsagain liposomisuihkeen käyttämisestä.

Mitä Tearsagain liposomisuihke sisältää?

Tearsagain-suihkeen lipidit ovat rakenteeltaan fosfolipidejä. Ne ovat rasvoja, joilla on kyky muodostaa kaksoiskalvo veden pinnalle. Tearsagain-suihkeen lipidit ovat kasvipohjaisia ja täysin luonnollisia.

Saatavilla ovat ’Tearsagain’ sekä säilöntäaineeton ’Tearsagain Sensitive’, joka sisältää myös hoitavaa dekspantenolia.

Käyttöohjeet

Tearsagain liposomisuihke suihkautetaan suljetuille silmille.

Annostelu

Sopiva annostelu Tearsagain-suihketta on 1-2 suihkausta, 3-4 kertaa päivässä, tai tarpeen mukaan. Monilla oireet lievittyvät välittömästi. Paras vaikutus saavutetaan kuitenkin tuotteen säännöllisellä käytöllä.

Miksi suljetuille silmille?

Kun silmä suljetaan, kyynelneste kasautuu ylä- ja alaluomen reunojen väliin ja aukaistaessa luomet neste levittyy tasaisesti ja uudistuneena silmän pinnalle. Suihkautettaessa liposomit saavuttavat kyynelnesteen silmäluomien välissä ja vahvistavat sitä.

Piilolinssit ja meikki

Tearsagain ja Tearsagain Sensitive liposomisuihkeet sopivat käytettäväksi piilolinssien ja meikin kanssa.

Mikä erottaa Tearsagain liposomisuihkeen tavallisesta kostutustipasta?

Tearsagain liposomisuihkeen avulla silmän kosteustasapaino paranee lisäämällä kyynelkalvolle rasva-aineita, ei nestettä.

Miksi nestettä ei tarvitse lisätä?

80 %:lla kuivasilmäisistä oireiden syy ei ole kyynelnesteen liian vähäinen määrä, vaan se että kosteus ei pysy silmässä. On tavallista että kosteus haihtuu, kun silmän uloimmassa kerroksessa, lipidikerroksessa, on pieniä halkeamia.

Kun lipidikerrokseen lisätään rasva-aineita liposomisuihkeella, estetään haihtumista ja silmän oma luonnollinen kosteus pysyy silmässä paremmin ja pitempään.

Mitä tapahtuu jos käytetään tavallisia silmätippoja, eli lisätään silmään nestettä?

Jos käytetään keinokyyneleitä silmään, jonka kuivuus johtuu lipidikerroksen puutteista, oireet todennäköisesti lievittyvät, mutta kosteuden haihtuminen jatkuu. Pian on lisättävä tippoja uudestaan. Jos silmätippoja on käytettävä, Tearsagain liposomisuihke vähentää myös niiden haihtumista silmästä.

Tearsagain

Alkuperäinen silmäsuihke, joka hoitaa kuivia silmiä ja vähentää kosteuden haihtumista silmistä. Suihkeen liposomit kosteuttavat myös silmäluomia. Tearsagain tekee piilolinssien käytöstä miellyttävämpää.

Tearsagain Sensitive

Tearsagain Sensitive on herkille silmille suunniteltu suihke, joka hoitaa kuivia silmiä ja vähentää kosteuden haihtumista silmistä. Suihkeen sisältämä dekspantenoli rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa. Tearsagain Sensitive tekee piilolinssien käytöstä miellyttävämpää. Säilöntäaineeton.

APTEEKISTA

Copyright © 2020 Sabora Pharma Oy

All rights reserved.

Hyvävointi.fi tarjoaa tietoa, tutkimuksia, käytännön ratkaisuja ja muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista liittyen vatsan hyvinvointiin, naisen intiimiterveyteen, kuinka pysyä terveenä matkalla, koko perheen hyvinvointiin ja aktiivisen liikkujan terveyteen. Tule voimaan hyvin kanssamme! LUE LISÄÄ!

Sabora Pharma Oy

info@sabora.fi
Puh 029 3700 350
PL 20, 03601 Karkkila

Sabora on suomalainen vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on sitoutunut uudistamaan ja vahvistamaan hyvää oloa ja elämänlaatua Suomessa. Kehitämme ja markkinoimme laadukkaita ja edistyksellisiä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.