Jaa meille Tearsagain kokemuksesi tai lähetä viesti, jos sinulla on kysyttävää.

Olen ollut piilolinssien käyttäjä niin kauan kuin oikeastaan muistan.

Taisin olla viisitoista kun sain ensimmäiset linssit silmiini ja oi sitä autuutta! Nuorelle tytölle silmälasit kun olivat suorastaan häpeä ja inhosin niitä käyttää. Siitä se sitten lähti, tieni piilolinssien käyttäjänä – ja muuten kovin aktiivisena sellaisena. Meni jossain kohtaa pidempiä aikojakin että unohdin ne välipäivät ja käytin piilolinssejä aivan liikaa, jopa seitsemänä päivänä viikossa. Kun silmät kestivät, ajattelin että eihän tässä hätää ole – ja niinhän ne siis kestivätkin, kunnes tuli se päivä jolloin tilanne muuttui ja aloin kärsimään jatkuvista kuivasilmäisyyden oireista. Kutina, roskan tunne silmässä linsseillä tai ilman, vetisyys sekä valonarkuus olivat arkipäivää, jonka myötä minulla diagnosoitiinkin kuivasilmäisyys ja samaan aikaan piilolinssien käyttöä tuli vähentää reilusti.

Kärsin ajoittain silmien kuivumisesta

(mikä yllättävää kyllä usein ilmenee ihmisillä silmien vuotamisena!) – teen itse pitkälti näyttöpäätetyötä minkä lisäksi kuiva sisäilma tehokkaasti kuivattavat silmiäni. Näinpä olenkin kantanut tätä meikkipussissa mukana viime keväästä lähtien. Säilyvyysaikaakin tällä on ihan mukavasti; 6kk ja itselläni aikalailla siinä ajassa ensimmäinen pullo tyhjenikin. Hintaa tällä on vajaa 20€, mutta on ehdottomasti hintansa arvoinen!
Kärsitkö sinä kuivasilmäisyydestä?

Minä olen aina rakastanut kevään tuloa,

hentoa vehreyttä puhkeavissa puiden silmuissa, raikkaita ja kuulaita aamuja ja lintujen iloista sirkutusta. Allergiaoireiden ilmaannuttua, lähinnä aikuisiässä, mieli on tietysti vähän muuttunut. Onneksi sain helpotusta näihin vaivoihin, sillä pääsin testaamaan Nezantol– ja Tearsagainsuihkeita. Nämä eivät ole allergialääkkeitä, mutta auttavat kestämään tätä allergia-aikaa, lääkkeiden rinnalla tukihoitona.

Koivujen kauniit hennot silmut saavat minut aivastelemaan ja nenäni vuotamaan. Silmät kutisevat, punoittavat ja vuotavat. Olen popsinut allergiapillereitä jo pari kuukautta, pähkinäpensas ja leppä jo kiusasivat. Mutta ihan kaikkeen eivät nekään pillerit auta, sillä eivät ne kokonaan poista allergiaoireita. Väsyttää koko ajan ja harmittaa, että kevät, paras aika vuodesta, kaiken uuden alku, menee menojaan, minun potiessa allergiaa.

Mitä matkalle mukaan?

Matkailu avartaa ja ainakin itse nautin suunnattomasti reissata eri puolilla maailmaa. En ole kuitenkaan mitenkään suuri pakkaamisen fani, joten lista joka kertoo mitä pakata matkalle mukaan helpottaa kummasti.

Olen päässyt viimeisen parin vuoden aikana matkustamaan aika useasti niin lyhyemmille kuin pidemmille reissuille. Matkalaukkuun pakattavat tavarat ovat melko lailla jo vakiintuneet, ja muutamasta jutusta en luovu riippumatta kohteesta. Kerron pian näistä lisää, mutta ajattelin myös listata yleisen reissaajan pakkauslistan, joka kannattaakin ottaa itselle talteen tulevia reissuja varten.

Hyvästi kuivat silmät!

Kuinka monella teistä on sellainen vaiva, kuin kuivat silmät? Minkälaisia vaivoja se aiheuttaa ja mitä sille voisi tehdä?

Minä kärsin toisinaan kuivista silmistä. Se valitettavasti on joskus näkynyt meikkikuvissanikin silmien punoituksena, erityisesti minun vasemman silmän punoitus on yleisempää. Meikkikuvauksissa syynä on kirkkaat kuvausvalot, joiden valaistuksessa teen meikkini. Lamput ovat kirkkaat ja ne lämmittävät jonkun verran. Lisäksi silmiä joutuu pitämään paljon auki räpäyttämättä, kuten meikatessa yleensä joutuu tekemään. Kaikki tämä kuivattaa silmiäni, jotka ovat taipuvaisia harmiin muutenkin.

Tearsagain ja Tearsagain Sensitive

  • Korjaa ja tasapainottaa kyynelfilmiä
  • Suihkutetaan suljetuille silmille
  • Tearsagain Sensitive –silmäsuihkeen sisältämä dekspantenoli hoitaa myös silmäluomia
  • Tearsagain Sensitive ei sisällä säilöntäaineita

BlephaCura

  • Lievittää tulehdusta ja kipua
  • Edistää luonnollista paranemista
  • Elvyttää Meibomin rauhasten toimintaa
  • vähentää silmäluomenreunan tulehdusta

Apteekista ja optikkoliikkeestä